Supermachine Studio's Blog

Kantana Soundlab

Posted in 2007_Kantana Soundlab, Architecture by pitupong on May 30, 2009


Thisdesign Supermachine participants; Pitupong Chaowakul with Worawit Hongwiang

The 800 sq.m. extension and renovation of Kantana’s record and editing studio. The design is focused on how to create a friendly communal space for a long working hour sound engineers. (completion: 2007)

 diagram012 Transformation process


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Get every new post delivered to your Inbox.

Join 127 other followers

%d bloggers like this: